17 Haziran 2007 Pazar

dizinin künyesi

Yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Yapımcı: Timur Savcı
Senaryo: Nükhet Bıçakçı – Pınar Ordu
Müzik: Pinhani

Etiketler: ,

tüm oyuncular - karakterler

Dağhan Külegeç
(Efe)

Pelin Karahan
(Aslı)

Aslı Enver
(Mine)

İbrahim Kendirci
(Deniz)

(Diğer Oyuncular)
Ege Aydan (Murat),
Ayten Uncuoğlu (Ayşe),
Altan Gördüm (Kamil),
Gülen Karaman (Leman),
Nurcan Eren (Hafize),
Ferit Aktuğ (Metin),
Didem İnselel (Gönül),
Münire Apaydın (Canan),
Şebnem Doğruer (Şükran),
Tayfun Sav (Salih),
Erol Aksoy (Osman),
Faruk Karaçay (Nevzat Hoca),
İbrahim Raci Öksüz (Şevket Hoca)

Etiketler: , , ,

Aslı Enver

Kavak Yelleri Dizisi'nin yıldızı Aslı Enver (Mine) daha önce Hayat Bilgisi dizisinde, yapı kredi, lescon ve en son molped reklamlarında oynamış,,

aslı enver ile ilgili cok fazla bilgi yok, bilgi eklemek isteyenler eklerlerse,bize ve ziyaret eden kişilerle paylaşmış olurlar.. katkılarınız için teşekkürler...

Etiketler: , , ,

Dağhan Külegeç

Dağhan Külegeç (Efe)
18 Ekim 1978 doğumlu. Terazi burcunda. Sanatçı bir aileden geliyor. Ünlü tiyatrocu Altan Erbulak'ın torunu. Annesi televizyoncu Ayşe Erbulak, babası kaligraf Rıza Külegeç.

Müzik: Bütün müzik türlerini seviyor. Eve gelince ilk yaptığı şey radyoyu açmak.

Film: Her türlü filmi seviyor, özellikle müzikal filmleri

Spor: Basketbol oynamayı seviyor. Evinin önündeki parkta sokak basketbolu oynuyor.
Beslenme Alışkanlığı: Düzensiz besleniyor. Yemek seçmiyor.

Televizyon Alışkanlığı: "Hayatı televizyondan öğrendim" diyor, yabancı sitcom dizilerini ve belgesel kanallarını seyretmeyi seviyor, sıkı bir televizyon izleyicisi

İnternet: İletişim amaçlı kullanıyor

Bilgisayar oyunu: Playstation

Kitap: Kitap okumayı çok seviyor. Bir kitabı bitirmeden ötekini almıyor. En son Andre Bazin'in Orson Welles biyografisini okumuş.

Olmazsa Olmaz: Yok

Dövme: Vücudunda 5 tane dövmesi var

Kariyer: "Lise Defteri" adlı dizi filmde oynadı. Şu anda "Hırsız Polis" adlı dizi filmde oynuyor. İleride televizyon programlarına devam etmeyi ve bir sinema filmi projesinde yer almak istiyor.

Etiketler: , , ,

ibrahim Kendirci

İbrahim Kendirci (21 yaşında): İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı 3. sınıf öğrencisi... Osman Sınav’ın "Pars: Kiraz Operasyonu"nda Volkan karakterini oynadı. "Kavak Yelleri"nde romantik genç Deniz’i canlandıracak olan Kendirci, "Pars’ta uyuşturucu kullanan, serseri bir genci oynadım. Bu dizide ise beni temiz kalpli, romantik bir genç olarak izleyeceksiniz. Bu iki farklı karakteri aynı yıl içinde canlandırmaktan dolayı çok mutluyum" diyor. Liseyi Antalya'da okuyan İbrahim'in 3 yılı aşın süredir de bir kız arkaşı var. İlk aşkım dizisinde, Türk Telekom ve Caramio reklamlarında da rol almış.

Etiketler: , , ,

Pelin Karahan

Pelin Karahan (23 yaşında):
Kendisinin çok bakımlı bir genç kız olmasına rağmen canlandırdığı Aslı karakterinin erkek gibi bir kız olduğunu belirten Karahan, "Dizide ergenliği atlatmaya çalışan ve Deniz’e büyük bir aşkla bağlanan Aslı’yı canlandırıyorum. Ben genç kızlık yıllarımda birini beğendiğimde direk söylerdim ama Aslı söyleyemiyor. Aslı gerçekten ilginç bir karakter, onu canlandırmak benim için farklı bir deneyim olacak " 7 eylul 1984 de Ankara'da doğan Pelin ortaokula kadar İzmir Ödemiş'te daha sonra Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesinde eğitimine devam etti. Eskişehir'de turizm otelcilik okuduktan sonra reklam çekimleriyle kendisini tanıdık. Annesinin giyim tasarım işiyle uğraşmasından olsa gerek iyi giyinirmiş.

Etiketler: , , ,