30 Aralık 2007 Pazar

Glory Cruise Part 2, Nassau, Bahamas & Atlantis Resort

Etiketler:

24 Aralık 2007 Pazartesi

kavak yelleri dizisi - 30.bölüm özet

30. Bölüm


Düğün ve doğum iç içe

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Canan’ın erken doğum sancısı, Metin ve Gönül’ün evlilik sancısıyla birleşince, son derece orijinal bir düğün ve bir o kadar telaşlı bir doğum curcunası yaşanmıştır. Efe, Aslı ve Deniz’in üstün çabalarıyla Canan’ın bebeği dünyaya gelirken, Metin ve Gönül ise biraz sıra dışı bir şekilde de olsa sonunda dünya evine girmişlerdir.Aslı ve Deniz bu erken doğumla birlikte ailelerinin birbirleriyle olan ilişkilerini dengede tutmaya çalışırken, Murat’ın yeni doğan kızını görmeye bile gelememesi hiç beklenmedik şekilde en çok Mine’yi yaralamaktadır. Mine kendi babasızlığı ve yaptığı hataların kendi iç hesaplaşmasını yaşarken, Hafize de kızının hastane masraflarını nasıl ödeyeceklerini düşünmektedir. Ayşe ve Haşmet zor günlerinde Hafize’ye destek olmaya çalışırken, Deniz, Kerem Hoca ve Aslı ile ilgili çıkan dedikoduları, hatta daha da kötüsü Aslı ve Efe’nin okulda iki sevgili gibi takıldıklarını öğrenir.

Bütün bunlardan habersiz olan Efe’ninse başında başka bir dert vardır: Su ve ansızın çıkıp gelen ailesi. Efe’nin Su ve ailesine yardım etmek için yaptıkları onu hayatıyla ilgili hiç hesapta olmayan bir noktaya getirir. Bu arnada herkesi ilgilendiren büyük ve beklenmedik bir sürpriz, sular tam duruldu derken her şeyi yeniden karıştırır.

Etiketler: , ,

29.bölüm fragman

Etiketler: , , , , , ,

29.bölüm özet

29. Bölüm


Bir yanda intikam planı, diğer yanda düğün telaşı

Efe çarptığı arabanın hesabını nasıl vereceğini düşünürken, Mine’nin ortadan kaybolduğu geceyle ilgili anlattıkları herkesi üzmüştür. Aslı, Deniz, Mine ve Su; Efe’nin önderliğinde barmenden hem o gecenin intikamını, hem de Mine’nin çantasını geri almak üzere harekete geçerler. Ancak ince ince organize edilen gecede olaylar hiç de planlandığı gibi yürümez ve komik ve bir o kadar heyecanlı saatler yaşanır.
Bütün bunlar olurken Metin, Gönül’den özür dilemeye çalışmakta ve düğün günü de git gide yaklaşmaktadır. Deniz, Aslı ile olan ilişkisine devam etme kararı aldığını dürüstçe annesine açıklarken, Aslı ise Deniz’den habersiz okulda hakkında çıkan aşk skandalıyla boğuşmaktadır. Deniz’in Aslı’nın en zor anında esrarengiz bir şekilde yanında olamaması, hiç hesapta yokken Efe’nin de olaylara dahil olmasına sebep olur ve okulda işler iyice karışır.

Etiketler: , ,

28.bölüm fragman

Etiketler: , , , , , ,

28.bölüm özet

28. Bölüm


Efe’ye şok suçlama

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Mine’nin ortadan kayboluşuyla birlikte, herkes gergin bir bekleyiş içinde uzun bir gece geçirmiştir. Bu tatsız gecenin ardından hiçbir şey olmamış gibi çıkıp gelen Mine’nin o gece yaşadıkları başta Ayşe, sonra da Efe, Deniz, Su ve Aslı için bir sır perdesi olarak aralanmayı beklemektedir.

Efe yeni iş yerinde beklenmedik bir şekilde hırsızlıkla suçlanırken, Metin ve Gönül’ün hem artık barışmak, hem de davetiyelerini götürmek için Sevgi’yi ziyaret etmeleri Efe’nin başındaki dertleri ikiye katlar.

Bilal ve Canan evlilikleriyle ilgili bir karar verip bunu birbirlerine açıklamak üzeredirler. Bu arada Murat; Canan ve bebeğine iyi bir gelecek hazırlamak için çalışırken, Leman ise bebeğinin katilinin Canan olduğuyla ilgili suç duyurusunda bulunur.

Deniz kendi ailesiyle Aslı’nın ailesi arasındaki bu fırtınada doğru yeri bulmaya çalışırken Aslı’nın sürpriz ziyaretiyle her şey bir anda değişir, Mine’nin yeni tanıştığı bir adamla gizli saklı işler çevirmesi Efe, Su, Deniz ve Aslı’yı harekete geçirir.

Etiketler: , ,

27.bölüm fragman

Etiketler: , , , , ,

27.bölüm özet

27. Bölüm


"Hepimiz birimiz için"

En ateşli maceramızdı, fitili tutuşmuş bir kız kaçıran
Ve ne çok şarkı bilirdik, bilmediğimiz tek şeydi yalan

En büyük aşk sorularını hipotenüsle çözmüştüm
Bir badem ağacının altında beni nasıl da öpmüştün

Köşeli jetonlarımızı bozdurup, yerine pembe yalanlarımızı seçtik
İzmir’den İstanbul’a tam bir saatte geçtik


Gizli gizli görüştük yine, açık açık öpüştük
Bütün havuz problemlerini, artık çoktan çözmüştük

En yalnız anlarımızda süper kahramanlar olduk
Filmin devamı geldiğinde doğru cevapları da bulduk

Ve anladık artık yoktu,
Çok döndük, çok dolaştık yok
En güzeli bizim dostluğumuz
Bundan öte bir şey yok


Günler, haftalar aylar
Bizi hiç değiştirmeyecek
Boyumuz büyüse de yüreğimiz hep
Hepimiz birimiz için diyecek

Aslı’nın gerçekleri öğrenişinin sonuçları herkesi ayrı ayrı etkilerken, bir yandan da hayat bütün hızıyla devam etmektedir. Efe yolda bulup teslim ettiği vitrin mankeninin sayesinde kendisine yepyeni bir iş bulur. Yeni işi Efe’nin hayata bambaşka bir pencereden bakabilmesini sağlarken, Su’nun da kendisini kıskanmaya başlamasına neden olacaktır. Ayşe, Mine’nin eski günlerdeki sorunlu dönemine geri dönmeye başladığını düşünmekte ve bu hissiyatı, anneanne - torun arasındaki ipleri yavaş yavaş germeye başlamaktadır. Deniz, Aslı’nın gerçekleri öğrenmiş olmasının bedelini kendince öderken bir yandan da Leman’ın ruh sağlığını eski haline kavuşturabilmek için babasıyla birlikte büyük bir sabırla çalışmaktadır. Ancak Leman’ın artık ne kimseye kolay kolay güvenmeye ne de başına gelenlerin sorumlularından hesap sormaktan vazgeçmeye niyeti vardır. Leman’ın tam aksine yaşanan tatsız günlerin artık geçmişte kalması gerektiğini düşünen Efe, hem tüm dostlarını eskisi gibi yeniden bir araya getirebilmek, hem de yeni bulduğu işten şikayetçi olan Su’nun da gönlünü almak için kazandığı ilk bahşişlerle herkesi felekten bir gece çalmak üzere ikna eder. Ancak büyük umutlarla başlayan gece herkes için büyük sürprizlerle sona erecektir.

Etiketler: , ,

Eurovision 2007 - Ukraine

Etiketler: , , , , , ,