29 Kasım 2007 Perşembe

25.bölüm fragman

Etiketler: , , , , , ,

26.bölüm özet

26. Bölüm


Deniz, Aslı’ya gerçekleri söyleyecek mi?

Leman hastanede bebeğiyle ilgili ölüm kalım savaşı verirken, Deniz ise annesinin başında ondan her şeyi gizlemenin verdiği suçluluk duygusuyla altüst olur. Efe, Deniz’in bu zor gününde ona yol gösterip herkesi idare edebilecek tek dostudur. Çünkü Aslı hala gerçekleri bilmemektedir.

Bebekle ilgili sırları açığa çıkararak bütün bunlara sebep olan Mine ise her ne kadar Deniz’e karşı vicdan azabı duysa da, her şeyin Aslı’nın ailesinin yüzünden olduğunu düşünmekte ve Aslı’yla ailesinin hala birer melekmiş gibi korunup kollanmasından iyiden iyiye nefret etmeye başlamıştır.

Babasının verdiği bilezik parasını emlakçıya kaptıran Efe ise, ne Su’nun ev sorununu çözebilmiş, ne de kendisine yeni bir iş bulabilmiştir. Üstelik Metin ve Gönül’ün evlilik işini ağırdan almaları Efe’yi büsbütün çileden çıkarmıştır. Çünkü Salih ve Şükran düğün bitip Urla’ya dönmeden Efe’nin kendi hayatına istediği yönde özgürce şekil verebilmesi mümkün değildir. Gönül’ün ise annesi biraz daha yumuşamadan düğün tarihi belirlemesi mümkün değildir ve bu anlamda ailede ipler iyice gerilmeye başlamıştır.

Canan ve Leman’ın arasında yaşananlar konağında gündemine birinci sıradan oturmuş herkes Canan’ın bebeğinin gerçek babasının Murat olduğunu öğrenmiştir. Ayşe bir yandan öğrendikleriyle deliye dönerek yeniden namus abidesine dönüşen Osman’la boğuşurken, bir yandan da hem Hafize’ye hem de Mine’ye gerçekleri kendisinden gizledikleri için kızgındır. Ancak sevdiklerine karşı bir güven sorunu yaşayan kişi sadece Ayşe değildir. Kerem’le geçirdikleri gece yüzünden Deniz’le aralarında güven tazelemek zorunda olan Aslı; hayatta en çok değer verdiği kişi olan Deniz’i kaybetmektense güçlü bir genç kız olarak her türlü zorluğu göze almaya hazırdır. Kerem’le olan ilişkisinde bu anlamda önemli bir adım atma aşamasına gelen Aslı bir yandan da çevresindeki herkesin kendisinden bir şeyler sakladığı hissiyle kendisine doğru soruları sormaya ve doğru cevabı bulmaya çalışmaktadır. Oysa doğru cevap baştan beri ondan her şeyi saklayan Deniz’dedir. Ve Deniz, yalanların çevresindekileri yalnızca felakete sürüklediği bir ortamda Aslı’ya gerçekleri söyleyip söylememek konusunda artık zor da olsa bir karar vermelidir.

Etiketler: , , ,

25.bölüm özet

25. Bölüm


Efe, Aslı, Deniz ve Mine bir aradalar

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor. Ağlatırken güldüren, gerçek hayat tadındaki dizi “Kavak Yelleri”nde bu hafta; Deniz ve Mine, Leman’ın konuştukları her şeyi duyup duymadığı konusunda endişeleniyor ve merak ediyorlar. Bu arada, Efe. Aslı, Deniz ve Mine uzun bir aradan sonra yeniden yan yana geliyorlar.

“ aramıza hoşgeldin”

Sevdin mi deliler gibi
Gönlünü yele mi verdin
Kalbin mi kırık yoksa ne
Aramıza hoşgeldin

Hatırla bir zaman sana
Hiç ayrılmazdık derdim
Sözüme gelmedin ama
Aramıza hoşgeldin

Sanma yaşamak birkaç gün
Kirlenmek mi tek derdin
Büyüyorsun sen de her gün
Aramıza hoşgeldin

Yalan yok hiç içimizde
Sevdik bak hepimiz de
Aşktan ölmez hiç kimse
Aramıza hoşgeldin

Büyüdükçe Büyümeye Devam Eden Dizi Kavak Yelleri
Yepyeni Bölümü “aramıza hoşgeldin” ile
Bu akşam Saat 20:00’da Kanal D’de

Murat’ın da sürpriz bir şekilde İstanbul’a gelişiyle, baba ve oğul, gerçeklerin her an gün yüzüne çıkabileceği ihtimaliyle adeta diken üzerinde yaşamaya başlarlar.
Aslı eve dönerken başına gelen tatsız olayların ardından Mine’nin Deniz’in evine gittiğini öğrenerek büsbütün altüst olur. Ancak Aslı’nın sorunu bu kez kıskançlık değildir. Aksine olgun bir sevgili gibi davranarak Deniz’den birbirlerine karşı daha açık olmalarını ister. Aslı’dan babası ve onun gayrı meşru çocuğuyla ilgili gerçekleri saklamak zorunda kalan Deniz için ise bu yük gitgide zorlaşmaktadır.

Diğer yanda Efe ve Metin’in Şükran ve Salih tarafından, Su ve Gönül’le basılmaları en çok Efe cephesinde işleri karıştırmıştır. Şükran, Su’dan pek hoşlanmamış ve oğlunun geleceğiyle ilgili endişeleri hat safhaya ulaşmış, aynı şekilde Su da Efe’nin ailesiyle bu kadar içli dışlı olmaktan rahatsız olmuştur. İşleri daha çok germek istemeyen Efe bir yandan Su’nun yeni bir ev bulmasına yardım ederken diğer yandan da Deniz’in yaşadığı tatsız günlerde ona destek olmaya çalışmaktadır.

Efe, Aslı, Deniz ve Mine tüm bu karmaşa içinde hayattan birkaç saat çalarak uzun bir aradan sonra yeniden yan yana gelir. Ancak bu mutlu dakikalar adeta fırtınadan önceki bir sessizlik gibidir ve hayat dördü için de yeni ve büyük sürprizler hazırlamaktadır

Etiketler: , ,

13 Kasım 2007 Salı

24.bölüm fragman

Etiketler: , , , , , ,

23.bölüm fragman

Etiketler: , , , , , ,

22.bölüm fragman

Etiketler: , , , , , ,

21.bölüm fragman

Etiketler: , , , , , ,

24.bölüm özet

24. Bölüm


Efe ve Deniz, Aslı’yı ikna etmeye çalışıyor

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümümde, Aslı, üniversiteyi bırakma kararı alıyor. Deniz ve Efe de onun bu kararından vazgeçirmeye çalışıyor.

Bebeğin babasıyla ilgili gerçeği öğrenen Mine, bu sırrı Deniz’e olan aşkına karşılık bulabileceği en doğru şekilde kullanabilmek için harekete geçerken, Sevgi; Gönül ve Metin’in nişanlanmalarına onay vermeyeceğini net bir şekilde söyler. Ve hatta daha da ileri gider ve herkesin içinde Gönül’den ailesi ile sevdiği adam arasında bir tercih yapmasını ister.

Canan, Murat’ın parasını iade etmenin yollarını ararken, bebeğin doğum masraflarıyla ilgili hem parasızlık hem de aynı zamanda bir onur mücadelesi sürdürmektedir. Tüm bunlar yetmezmiş gibi Mine’nin bebekle ilgili herkesle tek tek esrarengiz bir şekilde konuşması Hafize ve Canan’ın endişeyle dikkatlerini çeker.

Aslı ile ilgili stratejisini tamamen değiştiren Leman, bir yandan da Deniz’in bütün ilgisini yeni doğacak minik kardeşinin üzerine çekmeye çalışırken, Aslı’da birinci sınıftaki arkadaşlarından farklı olarak kendini morgda kadavralarla ilgili bir araştırma görevinin içinde bulur. Ancak hiç hesaba katmadığı gelişmeler Aslı’yı, Tıp Fakültesini bırakma kararı ile yüz yüze getirir.

Murat ve Canan’ın ilişkisiyle ilgili çemberin gitgide daralmasıyla annesi, babası, Canan, Aslı ve Mine arasında sıkışıp kalan Deniz’i zor saatler beklerken, Deniz’in hiçbir şekilde ikna edemediği Aslı’yı okulu bırakma kararından vazgeçirme işi Efe’ye düşer. Ve Efe’nin en iyi arkadaşının geleceğiyle ilgili acilen bir şeyler yapması gerekmektedir…

Etiketler: , , , , , , , ,

23.bölüm özet

23. Bölüm


Efe’yi, Aslı’yı ve Deniz’i sürprizler bekliyor


“gizli gizli”

Her şey “gizli” şu dünyada
Kaba kuvvet “gizli”
İyi niyet “gizli”
Art niyet “gizli”

Geceler gündüzlerin,
Gerçekler yeminlerin,
Ve korkular ümitlerin,
Arkasında gizli…

Canım yanıyor bazen…
Büyümek diyorlar buna…
Söylenmeyen ne varsa,
Gözyaşlarımda gizli…

Oysa iki genç yürek bizimki
Ve dünyalar kadar büyük
İçinde hayallerimiz de,
Günahlarımız da gizli…

Sevmek günah mı oysa?
Saklanacak yanı yok…
Ama bir sır gibi artık,
Sevdamız bile gizli…

Yiğit Güralp


Deniz’le olan ilişkisinin ortaya çıkmasıyla çok zor bir durumda kalan Aslı, bu gerçeği annesine kimin söylediğinin merakı ve hırsıyla yanıp tutuşmaktadır. Ancak önce ablasına ve sonra da Mine’ye bu konuda yönelttiği suçlamalar asılsız çıkınca; bir süredir aşkın onu içine düşürdüğü ruh halinin kişiliğini bambaşka ve çok yanlış bir noktaya götürmeye başladığını fark ederek, bu anlamda yaptığı tüm hataları telafi etmeye karar verir.
Diğer tarafta Leman, İstanbul’a bir dönmüş pir dönmüş ve Deniz’in hayatını sorularıyla didik didik etmeye başlamıştır. Leman’ın sorduğu sorular içinde aldığı en can sıkıcı yanıt ise Deniz ve Aslı’nın birlikte oldukları ve Deniz’in bu ilişkiyle ilgili ne kadar kararlı olduğudur.
Leman bir yandan Deniz’i bu sevdadan vazgeçirmek için kendince haklı sebeplerini sıralarken, Aslı da Deniz’le olan ilişkisinin masum bir ilişki olduğunu düşünmekte ve annesinin bu ilişkiye neden onay vermediğine bir türlü anlam verememektedir. İşlerin gitgide zorlaştığı bu ortamda “iki sevgili” şartlar ne olursa olsun bu ilişkiyi sürdürmek ve ailelerinden gizli de olsa görüşmeye devam etmek için birbirlerine söz verirler.
Mine; Deniz ve Aslı’ya inat Cem’e evet dese de kara kara ona nasıl katlanacağını düşünürken, Efe’yi ise günler sonra Su ile ve aylar sonra da Leman Teyze’siyle aynı çatı altında yine akıllara zarar ve bir o kadar da komik bir gece beklemektedir. Gönül ile Metin her fırsatta nişanlandıklarını Sevgi’ye söylemeye çalışsalar da ardı ardına gelen kötü sürprizler yüzünden bir türlü açıklayamazlar. Bu durum onlar kadar çocuklarına kol kanat germek için birbirleriyle geçici olarak ateşkes imzalayan Şükran ve Salih’in de canını sıkmaktadır. Ayşe bir yandan Haşmet’in Gülseren’e yedirdiği paraları kurtarmaya çalışırken, bir yandan da herkesin yardımına koştuğu gibi Metin ve Gönül’ü de çaresiz bırakmaz ve yine müthiş bir plan yapar. Bütün bunlar olurken Leman’ın kendisini Deniz’in evinde istemediğini açık açık belirtmesi ve ailesinin geleceğiyle ilgili artık elle tutulur bir plan yapmasını istemesi Efe’yi iyice zor bir dönemece sokar. Üstüne üstlük Efe’nin Su ile telefonlarının karışması ve Su’ya gelen esrarengiz telefonlar Efe’nin sinirlerini iyice bozmuştur. Hafize, Aslı’yı Deniz’le bir daha görüşmemeleri konuşunda uyarırken Canan’dan da bu konuda kendisine yardım etmesini ister. Bir yandan karnındaki bebeğin her geçen gün büyümesi, diğer yandan Aslı ile Deniz’in arasında yaşananlardan kendini suçlu hissetmesi Canan’ın yükünü iyice ağırlaştırırken Leman’ın konağı sürpriz ziyareti ve Murat’ın Canan’a Deniz aracılığıyla bir miktar para göndermek istemesi işleri iyice karıştırır.

Etiketler: , , , , , , , ,

22.bölüm özet

22. Bölüm


Süper Kahramanlar

Aslı bir yandan, bilgisayarın tamamen iptal olduğunu Kerem’e nasıl anlatacağını düşünürken, bir yandan da Deniz’in Mine’yi aramasının şaşkınlığını yaşamaktadır. Gelen telefonla Mine’nin şaibeli bir şekilde evden çıkıp gitmesi Aslı’nın Deniz ve Mine üzerindeki kuşkularını iyice arttırmıştır.

Efe ve Deniz ise bütün gece karakolda zor ve bir o kadar da komik bir gece geçirerek bu seferlik paçayı kurtarmışlar, ancak gazetelerin 3. sayfasında yer almaktan da kurtulamamışlardır.

Deniz, Mine’den Aslı’nın başına gelenleri öğrenir ve her şeyi bir kenara bırakıp sevgilisine yardım edebilmek için soluğu tıp fakültesinde alır. Bilgisayarının başına gelenleri öğrenen Kerem ise oldukça büyük bir tepki vererek Aslı’yı kovmaktan beter eder. Aslı perişandır. Önce babası, sonra ablası derken; Deniz’in de kendisini aldattığına inanarak hayatında güvenebileceği tüm kahramanları yitirdiğini düşünmektedir. Sevgilisinin bu halini gören Deniz, Aslı’ya unutamayacağı bir sürpriz yapabilmek, Kerem’e ise yine unutamayacağı bir ders verebilmek için kolları sıvar.

Mine; Su ve Efe’nin arasındaki sorunları daha iyi anlayabilmek belki de çözebilmek amacıyla Su ile konuşur. Su’ya göre Efe adeta başka bir gezegenden gelmiş bir süper kahraman gibi normal bir insanın olabileceğinden daha üstün özelliklere sahip biridir ve bu mükemmellik Su’yu Efe’ye bağlanmak konusunda korkutmaktadır.

Tüm hayatında işler sarpa sarmaya başlayan Efe’nin ise artık hayatında aşka yer yoktur. Keza yaşadığı olaylı gecenin ardından iş arkadaşları tarafından bir kez daha ihanete uğrayarak hayatın acımasız şartlarıyla ilgili acı bir tecrübe daha edinen Efe’nin bir yandan da Salih ve Şükran’ın inatla boşanmak istemelerine bir çözüm araması gerekmektedir.

Efe bir yandan bütün bunlarla uğraşırken bir yandan da yolda bir kamyonetten düşen vitrin mankeninin sahibini aramakta, Mine de Cem’in kendisine olan ilgisini Deniz’e fayda sağlamak için kullanmaya çalışmaktadır.

Diğer tarafta Ayşe; Haşmet’in son zamanlarda yaptığı iyilikleri kuşkuyla karşılarken, Gönül ve Metin ise nişanlılıklarını Sevgi’ye söylemeye karar verirler. Su ev arkadaşıyla kavga edip evi terk ederken, Bilal ve Canan kader arkadaşlıklarını bir adım daha ileri götürürler. Aslı’nın biricik sevgilisinin sürpriziyle ayakları adeta yerden kesilirken; Efe’yle Deniz’in 3. sayfadaki haberleri tüm yurda yavaş yavaş yayılmaya başlar. Ve art arda yaşanan büyük sürprizlerle herkes için heyecan iyice doruğa tırmanır.

Etiketler: , , , , , , , ,

21.bölüm özet

21. Bölüm


Aşk doktoru

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Salonda, Deniz ve Aslı’yı beklemekten sıkılan Mine, çıkacaklarını söylemek için odalara bakınırken, Aslı ve Deniz’i öpüşürken görür ve onlara baka kalır. Aslı bu duruma sinirlenir. Mine ise ne diyeceğini bilemez.

Efe, Su’ya sürpriz yapmak için Deniz’lere gitmiş, fakat Su’nun söylediklerine kafası bozulmuştur. Peşini bırakmaz ve Su’nun bindiği otobüsü durdurur. Birisine yeniden bir şeyler hissetmeye başladığı anda Su’nun ‘sevgili değiliz ki’ sözüyle yıkılmıştır. İki gündür yaşadıklarının hesabını sormaya kararlıdır.Mine üzgün sokakta yürürken gözlerinden yaşlar süzülür. Aslı ise Deniz’i suçlamaktadır. Mine’nin ona aşık olduğunu bile bile arkadaşlık kurmalarını istemez, bir daha görüşmemeleri konusunda da resti çeker.

Efe’nin tek sorunu Su değildir. Anne ve babası boşanmaya kararlıdır. Onları barıştırmak için bir araya getiren Gönül ve Metin’in çabaları da boşuna çıkmıştır. Yine birbirlerine düşerler.

Efe’nin işyerindeki arkadaşları onun üzgün olduğunu fark ederler. Belli ki bir kız mevzusudur. Kendi aralarında anlaşırlar ve eğlenmeye gideceğiz diye Efe’yi bir yere davet ederler. Efe, Deniz’i evde babasıyla baş başa bırakmak istemediği için onu da çağırır. Ütücüdeki arkadaşlarıyla erkek erkeğe eğleneceklerini sanan Efe ve Deniz’i hiç ummadıkları bir sürpriz beklemektedir. Ve başları bu kez gerçekten derttedir.

Etiketler: , , , , , , , ,